Familierecht en mediation

mr. Ien T.L. Ubaghs

Ien Ubaghs, ( UvA, 1989 ) is een ervaren advocaat én mediator in het familierecht. Scheidingsmediation is een substantieel onderdeel van haar praktijk. Daarnaast procedeert zij in echtscheidingszaken en alle aanverwante zaken zoals zorg- en omgangsregelingen, partner- en kinderalimentatie, vermogensverdelingen- en verrekeningen.

Ien is als advocaat lid van de vFAS, dit is de specialisatievereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsmediators. Zij is tevens MfN- registermediator en opgenomen in MfN-register.

mr. Ien T.L. Ubaghs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en sub-rechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familierecht
• Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
• Ouderschap en erkenning
• Mediation
• Internationaal privaatrecht
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

mr Ien Ubaghs

ervaring

Ien is als gerechtssecretaris bij de familiekamer van de rechtbank Den Haag werkzaam geweest. De opgedane ervaringen zijn nog steeds nuttig in procedures die zij voor cliënten voert en in de mediatons. Voor haar is duidelijk dat mediation in familiezaken voor betrokkenen en voor hun kinderen veruit te prefereren is.

Zij is oprichter van een netwerk voor ondernemers en ondernemende mensen, de ZiB (2004).

prive

Ien is getrouwd en heeft twee inmiddels meerderjarige kinderen. Als zelfstandig ondernemer is zij flexibel inzetbaar. Ien heeft een breed netwerk opgebouwd van kundige specialisten (psychologen, maatschappelijk werk, fiscalisten, financieel deskundigen) die door haar kantoor ten behoeve van cliënten worden ingezet.
U kunt rekenen op een betrokken, kundige dienstverlening met ruime ervaring in mediations, second opinion en procedures.